Hem » Aminosyror » Fairing Fuel 800g

Fairing Fuel 800g

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
175,00 SEK

Beskrivning

Hög halt av fria aminosyror i form av BCAA BCAA är en förkortning för branched-chain amino acids och utgörs av de tre grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. BCAA kan ge en positiv effekt på din återhämtning och muskeluppbyggnad efter ett träningspass eller tävling och minskar risken att drabbas av träningsvärk. Kolhydrater, den främsta energikällan för kroppens celler Dessutom är hjärna och nervsystem i ständigt behov av kolhydrater som energikälla. Kolhydrater klassificeras utifrån den struktur de har. Enkla kolhydrater är benämningen på monosackarider och disackarider (socker). Komplexa kolhydrater är benämningen på polysackarider eller, oligosackarider, eller mer specifikt sk. komplexa glukospolymerer som antingen kan vara en nedbrytningsprodukt av stärkelse eller syntetiskt framställda polymerer som maltodextrin eller polydextros. Komplett formula av elektrolyter natrium, kalcium, magnesium och kalium Natrium är essentiell för kroppens reglering av blodtryck och pH och bevarandet av kroppens vätskebalans. Kalcium deltar i energimetabolismen, i matsmältningen via regleringen av enzymer och till normal muskelfunktion via nervsystemet. Magnesium deltar i proteinsyntesen, i regleringen av energi- och elektrolytbalansen, i normal muskelfunktion via nervsystemet och reducerar trötthet och utmattning. Kalium bidrar till att upprätthålla normal muskel- och nervfunktion. Tillsammans med komplexa kolhydrater bidrar nämnda mineraler till ökad uthållighet och prestation. Utöver förbättrad prestation, uthålligt och återhämtning hoppas vi att Fairing Fuel sportdryck kan ge dig en frisk och läskande smakupplevelse.

NÄRINGSINNEHÅLL  per 100 gram/60 gram (portion) Energi: 379/227 kcal Protein: 8,3/5,0 g Kolhydrater: 86,5/51,9 g -varav sockerarter 20/12 g Fett: 0/0 g Salt: 1/0,6 g
INGREDIENSER Komplexa glukospolymerer (66,72 %), fruktos (20,02 %), BCAA (8,34 %), surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer, antioxidationsmedel (kalciumcitrat), magnesiumcitrat, kaliumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K).
TILLREDNING En portion motsvarande 2 skopor (à 60 gram) blandas i 4-6 dl vatten och intas före, under eller efter fysisk aktivitet.
FÖRVARING Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och/eller ej uppdaterade texter på produkter som kan finnas ute i handeln.
Läs mer

Specifikationer

Artnr: k1787
Lagerstatus: I lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

qp3F
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Fairing
  Fairing M-46 är en högkoncentrerad PWO i pulverform som bland annat innehålle...
  249,00 SEK
 • Fairing
  I Amino Rush är de essentiella aminosyrorna i fri form vilket ger fördelen at...
  249,00 SEK
  ( 349,00 SEK)
 • Fairing
  Fairings nya BCAA XPand, ett kosttillskott bestående av grenade aminosyror oc...
  249,00 SEK
  ( 349,00 SEK)
 • Fairing
  Kre-Alkalyn är det senaste tillskottet i Fairings breda utbud av kreatinprodu...
  228,00 SEK